Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Zjistit více

Ochrana osobních údajů

  1. 1

    Společnost SnowlyCode, s.r.o., se sídlem Kateřinská 107/5, Olomouc zapsaná u Krajského soudu v Ostravě Spisová značka: C 63100, zpracovává v případě plnění smlouvy ve smyslu nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) č. 2016/679 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů a o volném pohybu těchto údajů a o zrušení směrnice 95/46/ES (obecné nařízení o ochraně osobních údajů) (dříve i dále jen „Nařízení“), následující osobní údaje: jméno a příjmení, adresa bydliště, e-mailová adresa, číslo bankovního účtu, IČ a DIČ a telefonní číslo.

  2. 2

    Osobní údaje: jméno a příjmení, adresa bydliště, e-mailová adresa, číslo bankovního účtu, IČ a DIČ a telefonní číslo je nutné zpracovat pro objednání služby. Tyto osobní údaje budou společností SnowlyCode, s.r.o. zpracovávány po dobu 10 let.

  3. 3

    Zpracování osobních údajů je prováděno společností SnowlyCode, s.r.o. tedy správcem osobních údajů, osobní údaje však pro tuto společnost mohou zpracovávat i tito zpracovatelé: účetní systém Fakturoid (zpracovatelská smlouva), Služby Google Analytics a Google AdWords (Data Processing Amendment), Google (Ads Data Processing Terms), LinkedIn (Data Processing Agreement), Facebook (Data Policy).

  4. 4

    Cookie je krátký textový soubor, který navštívená webová stránka odešle do prohlížeče. Umožňuje webu zaznamenat informace o vaší návštěvě, například preferovaný jazyk a další nastavení. Příští návštěva stránek tak může být snazší a produktivnější. Soubory cookie jsou důležité. Bez nich by procházení webu bylo mnohem složitější. Informace obsažená v cookies je anonymní, neobsahuje citlivé údaje, které by mohly vést k identifikaci osoby.

    Soubory cookie slouží k celé řadě účelů. Používáme je k ukládání vašich nastavení bezpečného vyhledávání, k výběru relevantních reklam, ke sledování počtu návštěvníků na stránce, k ukládání nastavení reklam.

    Prostřednictvím našich webových stránek mohou být na vaše zařízení ukládány cookies:

    • Technické cookies - jsou používané na to, aby se vám webová stránka správně zobrazila a správně fungovala. Případně slouží k založení a ke správě uživatelského účtu.
    • Funkční cookies - slouží k ukládání vašich preferencí. Dodávají stránce funkčnost a zkvalitňují její používání.
    • Google Analytics – jedná se o analytický nástroj vytvářející cookies dlouhodobé třetích stran. Tento nástroj je využíván na velkém množství webových stránek a slouží k získávání statistických údajů a optimalizaci fungování webu.
    • Facebook – jde o dlouhodobé cookies třetích stran. Slouží k marketingovým a reklamním účelům na sociální síti. Pomáhá vytvářet reklamní nabídky na míru uživateli.
    • Twitter – jde o dlouhodobé cookies třetích stran. Slouží k marketingovým a reklamním účelům na sociální síti. Pomáhá vytvářet reklamní nabídky na míru uživateli.
    • Google Adwords - jde o dlouhodobé cookies třetích stran. Slouží k marketingovým a reklamním účelům na sociální síti. Pomáhá vytvářet reklamní nabídky na míru uživateli.
    • LinkedIn - jde o dlouhodobé cookies třetích stran. Slouží k marketingovým a reklamním účelům na sociální síti. Pomáhá vytvářet reklamní nabídky na míru uživateli.
  5. 5

    Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

    • právo na přístup ke svým osobním údajům dle čl. 15 GDPR,
    • právo opravu osobních údajů dle čl. 16 GDPR, popřípadě omezení zpracování dle čl. 18 GDPR.
    • právo na výmaz osobních údajů dle čl. 17 GDPR.
    • právo vznést námitku proti zpracování dle čl. 21 GDPR a
    • právo na přenositelnost údajů dle čl. 20 GDPR.
    • právo odvolat souhlas se zpracováním písemně nebo elektronicky na adresu nebo email správce uvedený v čl. III těchto podmínek.
    • Dále máte právo podat stížnost u Úřadu pro ochranu osobních údajů v případě, že se domníváte, že bylo porušeno Vaší právo na ochranu osobních údajů.
  6. 6

    Správce je oprávněn tyto podmínky změnit. Novou verzi podmínek ochrany osobních údajů zveřejní na svých internetových stránkách a zároveň Vám zašle novou verzi těchto podmínek Vaši e-mailovou adresu, kterou jste správci poskytl/a.

Tyto podmínky nabývají účinnosti dne 25. 5. 2018